Xenios Agency | Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου
51188
post-template-default,single,single-post,postid-51188,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «The 13», που βρίσκεται στο Μακάο στην Κίνα, αναμένεται να ανοίξει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Διαθέτει 200 σουίτες, που ξεπερνούν τα 2.000 τ.μ., 24ώρη υπηρεσία μπάτλερ και ένα στόλο Rolls-Royce Phantom να περιμένει τους επισκέπτες, για να τους οδηγήσει στα καζίνο και τα εστιατόρια της πόλης.

Τα δωμάτια “Villa du Comte” είναι τα standard δωμάτια του ξενοδοχείου, μεγέθους 0.185 m² και διαθέτουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

Ιδιωτικό ασανσέρ

Για να διασφαλιστεί η προστασία της ιδιωτικής ζωής των επισκεπτών.

Κάθε βίλα έχει το δικό της ασανσέρ που ανοίγει απευθείας στο ιδιωτικό λόμπι της βίλας.

Υπηρεσία Butler

Κάθε βίλα υποστηρίζεται από 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ.

Εντυπωσιακή διακόσμηση

Η διακόσμηση συνδυάζει κλασικά στοιχεία, όπως το εντυπωσιακή δάπεδο, η οροφή με τις μπαρόκ λεπτομέρειες και τα έργα τέχνης της αντίστοιχης περιόδου, με μοντέρνα στοιχεία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον απαράμιλλης κομψότητας, πολυτέλειας και ρομαντισμού.

Ρωμαϊκό λουτρό

6 με 8 επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο περίτεχνο μαρμάρινο ρωμαϊκό λουτρό, που βρίσκεται κάτω από την όμορφη θολωτή μπαρόκ οροφή, που φωτίζεται από έναν εντυπωσιακό κρυστάλλινο πολυέλαιο.

Βασιλικό κρεβάτι

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king-size κρεβάτι με ουρανό, με ένα περίτεχνα σκαλισμένο και επιχρυσωμένο μπαρόκ κεφαλάρι.

Rolls-Royce

Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο με μία από τις 30 Rolls-Royce του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα έχει το πρώτο πριβέ κατάστημα με ρούχα υψηλής ραπτικής και κοσμήματα, στο οποίο θα μπορεί να μπει κανείς μόνο με πρόσκληση.

Όπως αναφέρει το Culture Trip, κάθε νύχτα στο «The 13» θα κοστίζει 100.000 δολάρια!

Photos: Louis XIII Holdings Ltd

ΠΗΓΗ:hotelmag.gr

xeniosagency
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.