Xenios Agency | Η Αθήνα ανάμεσα στους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς προορισμούς για διοργάνωση συνεδρίων
50978
post-template-default,single,single-post,postid-50978,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Η Αθήνα ανάμεσα στους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς προορισμούς για διοργάνωση συνεδρίων

Μια ακόμη θετική είδηση για την τουριστική «άνθηση» που βιώνει η Αθήνα, αποτελεί η ανάδειξη της πόλης στην ελίτ των Ευρωπαϊκών προορισμών για τη φιλοξενία και διοργάνωση συνεδρίων. 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Conventa and Meetings Star 2018, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από Kongres Magazine και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς βραβείων στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού. Η διοργάνωση, που φέτος φιλοξενήθηκε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, καταγράφει και αξιολογεί ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.

Η Αθήνα απέσπασε το «Certificate of Excellence» χαρακτηρίζοντάς την ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς που μπορούν να φιλοξενήσουν με επιτυχία μεγάλα συνέδρια. 

Το βραβείο παρέλαβε η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), που στην ουσία αποτελεί τον αναπτυξιακό βραχίονα του Δήμου και που, μεταξύ άλλων, σχεδιάζει και υλοποιεί τα δράσεις για την τουριστική προβολή της Αθήνας.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: huffingtonpost.gr

xeniosagency
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.