Xenios Agency | Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Είναι το ξενοδοχείο σας έτοιμο;
51247
post-template-default,single,single-post,postid-51247,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Είναι το ξενοδοχείο σας έτοιμο;

Εσείς έχετε προετοιμάσει σωστά το ξενοδοχείο σας για τα Χριστούγεννα;

Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα κινούνται σε γιορτινούς ρυθμούς. Τι γίνεται, όμως, με το δικό σας ξενοδοχείο και τις ενσωματωμένες σε αυτό επιχειρήσεις εστίασης; 

Αυτήν την περίοδο, οι καταναλωτές έχουν περισσότερη διάθεση  για να επενδύσουν τα χρήματά τους στο εστιατόριο, την καφετέρια ή το μπαρ του ξενοδοχείου σας, πέρα από την απλή διαμονή.

Είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει στην επιχείρησή σας την κατάλληλη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στολίστε, διακοσμήστε, βάλτε μουσική. Γενικά, υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε ανάλογα με το στυλ και την αισθητική του χώρου σας, χωρίς να κάνετε υπερβολές. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βάλετε τονίσετε το γιορτινό σας πλάνο με το να επιλέξετε ένα σχετικό θέμα ενδυμασίας για το προσωπικό σχετικό με τα Χριστούγεννα!

Ακόμη, μπορείτε να ανανεώσετε το μενού του εστιατορίου σας  προσθέτοντας επιπλέον επιλογές και ιδιαίτερες γεύσεις και συνδυασμούς που θα σχετίζονται με τα Χριστούγεννα. Το καφέ και το μπαρ μπορεί να προσφέρει, επίσης, ποτά και ροφήματα που δημιουργούν ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα.

Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε πρέπει να το επικοινωνήσετε στο πελατειακό σας κοινό. Διαδώστε τη γιορτινή σας διάθεση και τις αλλαγές που κάνατε μέσω των λογαριασμών στα στα social media. Δημοσιεύστε χαρούμενες φωτογραφίες, κάντε έξυπνα και γιορτινά posts, παίξτε με τις λέξεις.

Τέλος, στην προσπάθειά σας να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η καλύτερη πρακτική είναι τα δώρα και οι ειδικές προσφορές. Παρόλο που είναι μια εποχή που οι περισσότεροι ξοδεύουν χρήματα, είναι πολύ καλύτερο οι τιμές να παραμένουν προσιτές. Μπορείτε να βάλετε ειδικές προσφορές για τα Χριστούγεννα, να δημιουργήσετε οικογενειακά πακέτα ή να δίνετε δημιουργικά δωράκια στους πελάτες σας. Μπορείτε να έχετε μια Χριστουγεννιάτικη προσφορά για όλη την οικογένεια ή για όλη την παρέα, όπως επίσης και ειδικές τιμές για τα παιδιά. Επίσης εφαρμόστε την πολιτική των Χριστουγεννιάτικων δώρων και φτιάξτε δημιουργικά αναμνηστικά γιορτινά δωράκια για τους πελάτες σας. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση που κερδίζει τον πελάτη.

ΠΗΓΗ:hoteldesign.gr

xeniosagency
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.